Star Κύπρος 2015: Σε ιδιωτικό νοσοκομείο η φιναλίστ που χτύπησε για ακτινογραφίες

Star Κύπρος 2015: Σε ιδιωτικό νοσοκομείο η φιναλίστ που χτύπησε για ακτινογραφίες

Δεν ξεκίνησε καλά το ένατο live για τη νεαρή διαγωνιζόμενη των καλλιστείων, καθώς μετά από τραυματισμό στο πόδι, αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο «Απολλώνειο» για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ευχόμαστε οι ακτινογραφίες να βγουν καθαρές και να αποφευχθούν τα χειρότερα για την Ηλιάνα Αντωνίου.

Να σας θυμίσουμε, πως η φιναλίστ αντιμετώπισε και πρόσφατα πρόβλημα με το πόδι της. Μόλις μάθουμε νεότερα, θα σας ενημερώσουμε αμέσως!

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

Νεότερη ενημέρωση: Η διαγωνιζόμενη είναι καλά στην υγεία της και δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, θα παραμείνει εκτός στούντιο, για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.