Μπαίνει μπροστά ο Σύνδεσμος Αστυνομίας για το περιστατικό με τον 17χρονο: «Προσπάθεια σπίλωσης των μελών μας»

Μπαίνει μπροστά ο Σύνδεσμος Αστυνομίας για το περιστατικό με τον 17χρονο: «Προσπάθεια σπίλωσης των μελών μας»

Με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου, εκφράζει την ανησυχία και τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την υπόθεση σύλληψης 17χρονου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ), με αφορμή χθεσινό περιστατικό σύλληψης 17χρόνου και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εκφράζει την δυσφορία του στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων, μέσα από δηλώσεις και προβολής βίντεο, να επιχειρούν στήσιμο λαϊκών δικαστηρίων και προσπάθειας στροφής της κοινής γνώμης, ενάντια σε ευσυνείδητα μέλη της Αστυνομίας, όπου στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων τους, ενήργησαν με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τα δικαιώματα του πολίτη.

Ο ΣΑΚ, στηρίζει τους συναδέλφους/συναδέλφισσες που ενεργούν στα πλαίσια της νομιμότητας και υπενθυμίζει ότι παρέχει υπηρεσίες δωρεάν νομικής αρωγής σε όλα τα μέλη του, για συμβάντα που πιθανόν προκύψουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Εκ του Σύνδεσμου Αστυνομίας Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μίλησε για όλα ο ΠτΔ: Όσα αποκάλυψε για το Κυπριακό μέχρι και το «Ηλέκτρα»

Μίλησε για όλα ο ΠτΔ: Όσα αποκάλυψε για το Κυπριακό μέχρι και το «Ηλέκτρα»

Στο Κυπριακό, στην Ενέργεια και στην Οικονομία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του σήμερα.