Σοκ: 21χρονη εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ στην Πάτρα!

Σοκ: 21χρονη εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ στην Πάτρα!

Στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών μετά την απολογία της οδηγήθηκε μια 21χρόνη που εξέδιδε μια 12χρονη ομοεθνή της για 50 ευρώ.

Δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών μια 21χρόνη που εξέδιδε μια 12χρονη ομοεθνή της για 50 ευρώ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, τη στιγμή που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χρήματα από έναν συνάδελφό τους, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως πελάτης ζητώντας να του κλείσει ερωτικό ραντεβού με την 12χρονη.

Η νεαρή υποστήριξε ότι η οικονομική ανέχεια την ανάγκασε να γίνει μαστροπός και κρίθηκε προφυλακιστέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.