VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά

VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της διαδικασίας της Ερευνητικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των ελαττωματικών αερόσακων Takata.

O Πρόεδρος της Ερευνητικής επιτροπής, Μιχάλης Βορκάς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας, ανέφερε ότι «είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις θέσεις των διανομέων καθώς και εισηγήσεις από αυτούς»

«Η επόμενη ημερομηνία για λήψη καταθέσεων είναι η 17η Απριλίου, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι μεταχειρισμένων οχημάτων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε 1-2 συναντήσεις», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «στη συνέχεια θα ακούσουμε εκπρόσωπους της Αστυνομίας ενώ μετά θα ακολουθήσει οποιοδήποτε άλλος επιθυμεί να καταθέσει αναφορικά με την έρευνα που διεξάγουμε καθώς και συγγενείς προσώπων που έχουν τραυματιστεί ή έχασαν τη ζωή τους από ελαττωματικά εξαρτήματα»

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE