Βρήκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε υπηρεσία ταχυμεταφορών - Συνελήφθη ένα πρόσωπο

Βρήκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε υπηρεσία ταχυμεταφορών - Συνελήφθη ένα πρόσωπο

Ένας άνδρας τέθηκε υπό κράτηση αφού παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των ΒΒ Δεκέλειας το πρωί της Κυριακής μετά τη σύλληψη του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στις 4 Απριλίου, για παράνομη κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών κατηγορίας Β’.

Σε κοινή επιχείρηση, αστυνομικοί των ΒΒ και της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών της ΚΔ αναχαίτησαν αυτό που περιγράφηκε ως «συναλλαγή ελεγχόμενης παράδοσης ναρκωτικών» σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε η αστυνομία, μπόρεσαν να εντοπίσουν τα ναρκωτικά σε μια υπηρεσία ταχυμεταφορών και η αστυνομία της ΚΔ επέτρεψε την πραγματοποιήση της ελεγχόμενης παράδοσης ναρκωτικών πριν σταματήσουν τον κατηγορούμενο.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος, Φάνος Χριστοδούλου, ο οποίος είναι επικεφαλής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος των ΒΒ στη Δεκέλεια, εξήγησε πώς έγινε η σύλληψη.

Είπε: «Έχουμε μια πολύ ισχυρή σχέση συνεργασίας με τους συναδέλφους μας στην Αστυνομία της ΚΔ και μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι η παράδοση θα γινόταν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, απ’ όπου κατάγετε ο άνδρας, μπορέσαμε να εντοπίσουμε τα ναρκωτικά μέχρι τη στιγμή που παρεμβήκαμε και προχωρήσαμε στη σύλληψη.

«Αυτή ήταν μια περίπλοκη υπόθεση καθώς εμπλέκει και τα δύο αστυνομικά τμήματα τα οποία εργάζονται με συνοχή, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν σύμφωνα με το πλάνο μας και συλλάβαμε τον κατηγορούμενο».

Ο άνδρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση, εν αναμονή της μεταφοράς του στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE