Τα νούμερα τηλεθέασης άγγιξαν πάτωμα! Κατέβασαν άρον άρον εκπομπή από τον ΑΝΤ1 Κύπρου

Τα νούμερα τηλεθέασης άγγιξαν πάτωμα! Κατέβασαν άρον άρον εκπομπή από τον ΑΝΤ1 Κύπρου

Προσπάθησαν στον ΑΝΤ1 Κύπρου να μας «πουλήσουν» το ανάλαφρο πρωινού του μεγάλου αδελφού στην Ελλάδα, όμως οι Κύπριοι τηλεθεατές, όχι μόνο δεν «μάσησαν» αλλά ανάγκασαν και το σταθμό να το κατεβάσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Από τι φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης οι Κύπριοι δεν εκτίμησαν τα αξιόλογη προσπάθεια της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά με το «Πρωινό Σουκού» . 

Σύμφωνα με το  περιοδικό “TV Capuccino” τα μονοψήφια ποσοστά (8%-9%)  που κατέγραψε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Ελλάδος στην  Κύπρο δεν ικανοποίησαν καθόλου το Κυπριακό κανάλι κόβοντας την εκπομπή κακήν κακώς . 

Πλέον από το άλλο Σαββατοκύριακο το κανάλι επιστρέφει στις σίγουρες επιλογές με τις αγαπημένες Ελληνικές σειρές να επιστρέφουν («Εκείνες και εγώ» , «Ο πόλεμος των άστρων»)  μήπως και καταφέρουν να σηκώσουν τα πεσμένα ήδη νούμερα . 

Τέλος να αναφέρουμε ότι το «Πρωινό Σουκού» συνεχίζεται κανονικά στην Ελλάδα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE