ΠτΔ: Προοπτική συμμετοχής Amazon στο ψηφιακό οικοσύστημα Κύπρου - Τι συζήτησε με αξιωματούχο εταιρείας

ΠτΔ: Προοπτική συμμετοχής Amazon στο ψηφιακό οικοσύστημα Κύπρου - Τι συζήτησε με αξιωματούχο εταιρείας

Η προοπτική της ουσιαστικής συμμετοχής της Amazon στο ψηφιακό οικοσύστημα της Κύπρου και της ενδυνάμωσης των δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο επιστημονικής εξειδίκευσης που διαθέτει η χώρα, καθώς και το φιλικό προς την καινοτομία ρυθμιστικό και φορολογικό της περιβάλλον, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Senior Vice President Devices and Services της Amazon, Κύπριο Πάνο Παναή.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη στο Χ, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, και ειδικότερα η άντληση τεχνογνωσίας όσον αφορά υποδομές, μεταξύ άλλων, data centers μικρής κλίμακας και τεχνολογίες cloud.

"Συζητήθηκε επίσης και η προοπτική της ουσιαστικής συμμετοχής της Amazon στο ψηφιακό οικοσύστημα της χώρας μας και της ενδυνάμωσης των δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο επιστημονικής εξειδίκευσης που διαθέτει η χώρα, καθώς και το φιλικό προς την καινοτομία ρυθμιστικό και φορολογικό της περιβάλλον", επεσήμανε ο κ. Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE