Μπαράζ συλλήψεων για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Μπαράζ συλλήψεων για τα επεισόδια στην Ορόκλινη - Ενώπιον Δικαστηρίου δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο της των σοβαρών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στις 5 Μαΐου, 2025, στην Ορόκλινη, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε εκδοθεί και εντάλμα σύλληψης για 30χρονο. 

Οι δύο συλληφθέντες (29χρονος και 30χρονος) αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (8/4) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αφορούν οχλαγωγία, παράνομη συνάθροιση, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, ανησυχία και κοινή επίθεση.

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε ακόμη ένα πρόσωπο, άντρα ηλικίας 25 ετών, για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

«ΜΟΕ» με σχέδιο μεταφοράς εποίκων στα κατεχόμενα - Χτίζουν κατοικίες με τη σφραγίδα της Άγκυρας

Η Άγκυρα συνεχίζει τους σχεδιασμούς της για τη δημιουργία νέου συνοικισμού στα κατεχόμενα, με στόχο τη μεταφορά εποίκων. Η ενέργεια αυτή, αποσκοπεί κυρίως στην αλλοίωση του δημογραφικού στο Βόρειο τμήμα του νησιού, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα, στις 3 Μαΐου. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Τουρκίας Μουράτ Κουρούμ, δήλωσε πως «ως χώρα, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία για την Κύπρο και τους Κύπριους αδελφούς μας»

BEST OF TOTHEMAONLINE