ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα στη Λεμεσό
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από εντοπισμό νεκρού άντρα στη Λεμεσό.
Ο Τραμπ, κατήγγειλε το Πεκίνο για «ιστορικά υψηλούς δασμούς», «παράνομες μη νομισματικές επιβαρύνσεις», «παράτυπες επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις» και «μαζική χειραγώγηση του νομίσματος σε βάθος χρόνου». Όπως τόνισε, οι ενέργειες αυτές αποτελούν χρόνια κατάχρηση του αμερικανικού εμπορικού συστήματος και δεν μπορούν πλέον να μείνουν αναπάντητες.
«Παρά τις προειδοποιήσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, «κάθε χώρα που ανταποδίδει εναντίον των ΗΠΑ με πρόσθετους δασμούς, πέραν των ήδη υφιστάμενων καταχρήσεων, θα βρεθεί αντιμέτωπη με νέες και σημαντικά αυξημένες εμπορικές κυρώσεις».
Επιπλέον, ανακοίνωσε πως κάθε προγραμματισμένη συνάντηση ή διαπραγμάτευση με την Κίνα ακυρώνεται άμεσα, ενώ αντίστοιχες συνομιλίες με άλλες χώρες που έχουν εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον θα ξεκινήσουν άμεσα.
Δείτε την ανάρτηση Τραμπ:
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις