Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Η προϊστορία των «αιωνίων» (pics+vid)

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Η προϊστορία των «αιωνίων» (pics+vid)

Πρόκειται για το ντέρμπι «αιωνίων». Ένα παιχνίδι που κρατάει από το την σεζόν 1953-54 μέχρι και σήμερα αμείωτο το ενδιαφέρον και είναι σημείο αναφοράς.

Αρκετοί το χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τους χιλιάδες υποστηρικτές των δύο ομάδων να ανυπομονούν πότε θα έχουμε σέντρα σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Ανέκαθεν, ήταν ένας αγώνας ιδιαίτερος, όχι μόνο για τους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού. Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν ήταν ποτέ κριτήριο. Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, που χάρισε αξέχαστες στιγμές.

Το Themasports σας παρουσιάζει την προϊστορία των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την Ομόνοια. Αφορμή βέβαια είναι το ντέρμπι «αιωνίων» της ερχόμενης Δευτέρας (9 Νοεμβρίου-19:00), όπου η Ομόνοια ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE