Σύλληψη και στα κατεχόμενα για την υπόθεση διαφθοράς εναντίον Ιμάμογλου - «Βαριές» οι κατηγορίες

Σύλληψη και στα κατεχόμενα για την υπόθεση διαφθοράς εναντίον Ιμάμογλου - «Βαριές» οι κατηγορίες

Ο ιδιοκτήτης μιας διαφημιστικής εταιρείας στα κατεχόμενα, Καάν Κετεντζί, συνελήφθη στα κατεχόμενα, στο πλαίσιο της έρευνας για διαφθορά που διενεργεί η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης κατά του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης και του Εκρέμ Ιμάμογλου.

Ο Κετεντζί είναι μεταξύ των 99 υπόπτων για τα αδικήματα «μέλος εγκληματικής οργάνωσης», «διαχείριση εγκληματικής οργάνωσης», «εκβιασμός», «δωροδοκία», «παράνομη κατοχή προσωπικών δεδομένων».

Ο Κετέντζι καταζητούνταν ως δραπέτης, συνελήφθη στα κατεχόμενα και μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας από το Τμήμα Οικονομικών Εγκλημάτων του Αστυνομικού Τμήματος της Κωνσταντινούπολης, οδηγήθηκε στο Δικαστήριο της Πόλης για την έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE