Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Νεκρός 67χρονος Ε/κ, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό - Νεκρός 67χρονος Ε/κ, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Εργατικό θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε χθες 05/04/2025 με θύμα τον 67χρονο Ιωάννη Νικολάου από το χωριό Αλέκτορα της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τις γεωργικές εργασίες που εκτελούσε ο 67χρονος σε γεωργικό τεμάχιο στην περιοχή Πισσουρίου και συγκεκριμένα, ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα, κτύπησε με αυτόν σε χοντρά κλαδιά ελιάς με αποτέλεσμα αυτά να τον κτυπήσουν πίσω με δύναμη στο στήθος.

Αμέσως ο 67χρονος, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, τις φωνές του οποίου άκουσε άλλος γεωργός, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο στο σημείο.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE