Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Τους έψαχναν για την ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς - Τους έψαχναν για την ληστεία σε περίπτερο στη Λάρνακα

Αναφορικά υπόθεσης επίθεσης και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 03 Απριλίου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 18 και 16 ετών, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.40 το βράδυ της Τετάρτης, ύποπτα πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα και προσπάθησαν να κλέψουν διάφορα προϊόντα. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου τους αντιλήφθηκε και τους κάλεσε να αφήσουν τα κλοπιμαία και τότε ο ένας εκ των δραστών τον άρπαξε από τη φανέλα, χωρίς να τον τραυματίσει. Ακολούθως, οι δράστες έκλεψαν διάφορα τρόφιμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα και εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE