Video: Tα αλλάζει πάλι ο καιρός - «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές του νησιού - Αναμένονται καταιγίδες

Video: Tα αλλάζει πάλι ο καιρός -  «Άνοιξαν οι ουρανοί» σε διάφορες περιοχές του νησιού - Αναμένονται καταιγίδες

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες βροχές μετά την έκδοση της Κίτρινης προειδοποίησης από το Τμήμα Μετεωρολογίας για καταιγίδες.

Πολίτες ανέβασαν βίντεο στην σελίδα "Καιρόφιλοι Κύπρου".

Υπενθυμίζεται ότι η κίτρινη προειδοποίηση έχει τεθεί σε ισχύ σήμερα Παρασκευή (04/04) από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα βόρεια και τα ανατολικά.Σε καταιγίδα αναμένεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση. Η ένταση της βροχής θα κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

 Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.