Φέρνει τουρίστες το Πάσχα - Με θετικούς οιωνούς για ακόμη καλύτερη σεζόν ανοίγουν τις πόρτες τους τα ξενοδοχεία

Φέρνει τουρίστες το Πάσχα - Με θετικούς οιωνούς για ακόμη καλύτερη σεζόν ανοίγουν τις πόρτες τους τα ξενοδοχεία

Πανέτοιμα να δεχτούν τους πρώτους επισκέπτες τα ξενοδοχεία τα οποία είχαν κλείσει τη χειμερινή περίοδο, με όλα να δείχνουν ότι θα έχουμε μια ελαφρώς καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Δρ. Χρίστος Αγγελίδης, ανέφερε πως οι περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν ολοκληρώσει τις συντηρήσεις τους που άρχισαν την χειμερινή περίοδο, καθώς και τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και είναι έτοιμες για την έναρξη της σεζόν.

Πάσχα και άνοιξη «ανεβάζουν» τις κρατήσεις

Όσον αφορά τις κρατήσεις δήλωσε πως «επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Από τις προκρατήσεις που έχουν γίνει, δίνονται ενθαρρυντικά μηνύματα. Μάλιστα σε σχέση με πέρσι, είναι ανεβασμένες κατά 5-6%. Ευελπιστούμε ότι όλες αυτές οι προκρατήσεις θα πραγματοποιηθούν και να βγουν σωστά τα προγνωστικά για μια εξίσου καλή χρονιά όσο η περσινή».

Σύμφωνα με τον Δρ. Χρίστο Αγγελίδη, αναμένεται ο Απρίλιος να είναι καλύτερος από τον περσινό καθώς οι Ευρωπαίοι θα συνδυάσουν τις ανοιξιάτικές τους διακοπές με τις διακοπές του Πάσχα. «Φέτος συμπίπτει το Πάσχα των Καθολικών με των Ορθοδόξων και σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες διακοπές αναμένεται να δούμε κρατήσεις μεγαλύτερης διάρκειας. Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο 12 – 20 Απριλίου, είναι και το Εβραϊκό Πάσχα. Οπότε αναμένονται περισσότερες κρατήσεις και από το Ισραήλ», υπέδειξε ο ΓΔ του ΠΑΣΥΞΕ.

Από ποιες χώρες προέρχονται οι τουρίστες

Οι κρατήσεις σύμφωνα με τον Δρ. Χρίστο Αγγελίδη προέρχονται από τις παραδοσιακές αγορές οι οποίες δείχνουν ήδη ανοδική τάση όπως η Πολωνία και η ΓερμανίαΣταθερό παραμένει το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ σε ικανοποιητικούς αριθμούς κινούνται οι σκανδιναβικές χώρες.

Υψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών αυτή την περίοδο είναι φυσικά οι παραλιακές περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE