Τουλάχιστον 11 νεκροί, μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά, σε σύγκρουση επιβατικού βαν με νταλίκα στη Βραζιλία

Τουλάχιστον 11 νεκροί, μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά, σε σύγκρουση επιβατικού βαν με νταλίκα στη Βραζιλία

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση επιβατικού βαν με νταλίκα στην πολιτεία Μπαΐα της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα καθώς τα δύο οχήματα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο της ορεινής περιοχής Σαπάντα Ντιαμαντίνα, η οποία αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Στο βαν επέβαιναν 16 άνθρωποι, εννέα εκ των οποίων ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας που επέστρεφαν στην πόλη Ρούι Μπαρμπόζα από την Μπόα Βίστα ντο Τουπίμ, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων.

«Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οκτώ παιδιά και τρεις ενήλικοι», σε αυτήν τη σφοδρή σύγκρουση, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sociedade ο Νέι Ντίας, δήμαρχος της πόλης Ρούι Μπαρμπόζα.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.