Ουρές χιλιομέτρων: Παραμένει κλειστός ο αυτοκινητόδρομος, ώρες μετά το τροχαίο - Προσπαθούν να μετακινήσουν τα φορτηγά - Φωτογραφίες

Ουρές χιλιομέτρων: Παραμένει κλειστός ο αυτοκινητόδρομος, ώρες μετά το τροχαίο - Προσπαθούν να μετακινήσουν τα φορτηγά - Φωτογραφίες

Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας από το μεσημέρι, όταν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με τρία φορτηγά στο ύψος της Σκαρίνου. Πολλοί οδηγοί αναμένουν εδώ και ώρες, καθώς το μποτιλιάρισμα εκτείνεται σε αρκετά χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου.

Περιπολικά που βρίσκονται κοντά στην έξοδο της Χοιροκοιτίας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, κάνουν τις απαραίτητες διευθετήσεις για τη διαφυγή των οχημάτων, ενώ η ουρά των αυτοκινήτων βρίσκεται περίπου στο ύψος της Καλαβασού.

Σημειώνεται ότι πριν αρκετές ώρες αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, που επίσης είχαν κλείσει μετά το ατύχημα. Η κατεύθυνση προς Λευκωσία αναμενόταν ότι θα δινόταν στην κυκλοφορία γύρω στις 7 μ.μ., όμως συνεχίζεται η προσπάθεια για να καθαρίσει εντελώς το οδόστρωμα από όλα τα υλικά.

Όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται οι αρμόδιοι για να μετακινήσουν το φορτηγό.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE