«Καρφιά» ΔΗΣΥ προς Χαμπουλλά - «Οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους, δεν αποδεχόμαστε τη διαστρέβλωση»

«Καρφιά» ΔΗΣΥ προς Χαμπουλλά - «Οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους, δεν αποδεχόμαστε τη διαστρέβλωση»

Απάντηση στην αποχώρηση του Ευγένιου Χαμπουλλά από τον ΔΗΣΥ, δίνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του «ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει σταθερός στις ιδρυτικές του αρχές, με απόλυτη προσήλωση στην εθνική αξιοπρέπεια, τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και την αταλάντευτη ευθύνη απέναντι στον λαό και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Η Παράταξή μας δεν υπήρξε ποτέ προϊόν προσωποπαγών προσεγγίσεων, ούτε λειτούργησε με ιδιοκτησιακή αντίληψη. Αντιθέτως, ήταν και παραμένει μια ζωντανή, εξελισσόμενη δύναμη δημοκρατικού διαλόγου και εθνικής ευθύνης.

Ο κ. Χαμπουλάς κάνει λόγο για "υπαρξιακό δίλημμα" και "απομάκρυνση από τις ιδεολογικές ρίζες". Θα του υπενθυμίσουμε πως οι αρχές δεν εγκαταλείπουν τους ανθρώπους· οι άνθρωποι επιλέγουν αν θα παραμείνουν πιστοί σε αυτές ή θα τις επικαλούνται για να δικαιολογήσουν προσωπικές πολιτικές επιλογές.

Σεβόμαστε τη διαφωνία. Δεν αποδεχόμαστε, όμως, τη διαστρέβλωση. Η Ιστορία του Δημοκρατικού Συναγερμού γράφτηκε με πράξεις, με συνέπεια, με πολιτικό κόστος, με εθνική συνείδηση. Δεν θα επιτρέψουμε να αμφισβητηθεί από υπαινιγμούς που εξυπηρετούν αφηγήματα ξένα προς τη συλλογική μας ταυτότητα.

Ο αγώνας συνεχίζεται, και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με ξεκάθαρη στρατηγική, υπεύθυνο λόγο και προσήλωση στην Κύπρο του αύριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE