Πρόστιμα από κάμερες: Θα δοθεί τελικά παράταση στην προθεσμία αποπληρωμής; - Πόσα παραμένουν απλήρωτα

Πρόστιμα από κάμερες: Θα δοθεί τελικά παράταση στην προθεσμία αποπληρωμής; - Πόσα παραμένουν απλήρωτα

Μαζικά έσπευσαν οι πολίτες να αποπληρώσουν τα εξώδικα πρόστιμά τους τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του βοηθού διευθυντή τροχαίας, Χάρη Ευρυπίδου στο ThemaOnline.

Τα πρόστιμα αφορούν τροχαίες παραβάσεις, οι οποίες έχουν καταγραφεί από το Σύστημα Φωτοεπισήμανσης, και υπενθυμίζεται ότι σήμερα Δευτέρα 31 Μαρτίου λήγει η περίοδος αποπληρωμής τους.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση στην ημερομηνία, ο κύριος Ευρυπίδου ανέφερε ότι «περιμένουμε απάντηση από τη Νομική Υπηρεσία εντός της ημέρας, ενώ μέχρι τώρα τα πρόστιμα τα οποία δεν είναι επιδομένα ανέρχονται στις 180-190 χιλιάδες»

«Τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρεται πολύς κόσμος και από τη στιγμή που είδαμε ενδιαφέρον από τους πολίτες απευθυνθήκαμε στη Νομική Υπηρεσία και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα επιτραπεί να δοθεί παράταση για να μπορέσει περισσότερος κόσμος να πληρώσει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE