Video - Συγκλονιστικές μαρτυρίες κατοίκων στην Αγία Φύλα: «Τα έσπαζαν όλα. Ακούγαμε μπαμ μπαμ»

Video - Συγκλονιστικές μαρτυρίες κατοίκων στην Αγία Φύλα:  «Τα έσπαζαν όλα. Ακούγαμε μπαμ μπαμ»

Χθες το βράδυ, η περιοχή της Αγίας Φύλας, βόρεια του κυκλικού κόμβου, μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη όταν περίπου 200 κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με ξύλα και πέτρες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, προκαλώντας πανικό σε κατοίκους, διερχόμενους και καταστηματάρχες.

Ένας κάτοικος της περιοχής , μιλώντας στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha περιέγραψε τις σκηνές χάους: «Τα έσπαζαν όλα. Ακούγαμε μπαμ μπαμ, ήταν όλοι με μαύρα και ρόπαλα. Από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 δεν μπορούσε να περάσει ο κόσμος».

Η Αστυνομία κλήθηκε άμεσα, αλλά οι περιπολίες που έσπευσαν δεν κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη. Ένας άλλος κάτοικος δήλωσε αγανακτισμένος: «Κάθε βράδυ, ειδικά Παρασκευή, γίνεται το αδιαχώρητο εδώ. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας. Η αστυνομία είναι απούσα, εγώ δεν τους βλέπω ποτέ».

Αξίζει να αναφερθεί ότι 13 άτομα, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, συνελήφθησαν για παράνομη συνάθροιση.

«Οδηγούσαν πάνω στο πεζοδρόμιο του σπιτιού μου με μηχανές, έριχναν κροτίδες στη βεράντα. Αυτή η κατάσταση κρατάει χρόνια έξω από τον φούρνο», δήλωσε άλλη κάτοικος, εκφράζοντας τη διάθεση πολλών για δραστικά μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE