Στιγμές τρόμου σε περίπτερο: Εισέβαλαν κουκουλοφόροι, απείλησαν τον υπάλληλο και σήκωσαν το ταμείο

Στιγμές τρόμου σε περίπτερο: Εισέβαλαν κουκουλοφόροι, απείλησαν τον υπάλληλο και σήκωσαν το ταμείο

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου υπάλληλος περιπτέρου στη Λάρνακα, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού τον απείλησαν, άρπαξαν το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή.

Συγκεκριμένα, η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 04:00 σε περίπτερο στη λεωφόρο Μακαρίου Λάρνακα κατά την οποία τρία πρόσωπα εισήλθαν εντός του περιπτέρου έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Στο περίπτερο εργαζόταν ένας άντρας ηλικίας 25 ετών τον οποίο απείλησαν λεκτικά. Οι ληστές αφαίρεσαν το φορητό μέρος του ταμείου το οποίο περιείχε 1.000 ευρώ και από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται να διέφυγαν πεζοί σε διάφορες κατευθύνσεις.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενεργούν εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE