Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Κακουργιοδικείο οι γονείς που καταγγέλθηκαν για κακοποίηση των παιδιών τους - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Δύο πρόσωπα, άνδρας ηλικίας 48 ετών και γυναίκα 41 παραπέμφθηκαν σήμερα για δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 5 Μάϊου, ως ύποπτοι για υπόθεση που αφορά εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Φρίκη στη Λάρνακα: Παιδιά κατήγγειλαν τους γονείς τους για πολύχρονη κακοποίηση - Σοκάρουν οι λεπτομέρεις

Σε επικοινωνία που είχε το ΚΥΠΕ με το ΤΑΕ Λάρνακας, η Αστυνομία επιβεβαίωσε τη σύλληψη των δύο προσώπων και την παραπομπή τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Η υπόθεση ορίστηκε για τις 5 Μαΐου και μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο συλληφθέντες παραμείνουν υπό κράτηση.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ένα από τα ενήλικα κορίτσια φέρεται να μίλησε με εκπαιδευτικό της στο σχολείο, η οποία προχώρησε σε καταγγελία της υπόθεσης στο Γραφείο Βίας της Οικογένειας της Αστυνομίας, που άρχισε τη διερεύνηση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα δύο πρόσωπα.

Σήμερα Παρασκευή τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου και καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, με τους δύο υπόπτους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν εμπορία παιδιών, εκμετάλλευση στην εργασία ενηλίκων και ανηλίκων προσώπων, σεξουαλική κακοποίηση και βία στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE