Λυπητερές εικόνες από βανδαλισμούς στη Λεμεσό - Σαν εγκαταλελειμμένο τοπίο - Δείτε φωτογραφίες

Λυπητερές εικόνες από βανδαλισμούς στη Λεμεσό - Σαν εγκαταλελειμμένο τοπίο - Δείτε φωτογραφίες

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο παραδοσιακό κέντρο της Αγίας Φύλας στη Λεμεσό.

Πρόσφατα, είχαν ολοκληρωθεί τα έργα ανάπλασης της πλατείας και τώρα μοιάζει με εγκαταλελειμμένο τοπίο.

Στο ρεπορτάζ της Σωτηρούλας Χαραλάμπους στο ΡΙΚ παρουσιάζονται φωτογραφίες από την καταστροφή: γκράφιτι στους τοίχους εκκλησίας, σε σπασμένες πόρτες και κατεστραμμένες τουαλέτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμος Λεμεσό ζήτησε να μπει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αρνήθηκε η Επίτροπος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με τον Δήμο να ψάχνει πλέον άλλες λύσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE