Δίχως τέλος η υπόθεση Γιαννάκη: Πόσα θα τον πληρώσουμε – Γιατί αργεί την δίκη

Δίχως τέλος η υπόθεση Γιαννάκη: Πόσα θα τον πληρώσουμε – Γιατί αργεί την δίκη

Για την υπόθεση που αφορά τον πρώην επίτροπο Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, τοποθετήθηκε σε παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «οι πολίτες μέσω της μισθοδοσίας συνεχίζει να καταβάλει ένα ποσό επειδή ο κ. Γιαννάκη βρίσκεται σε διαθεσιμότητα» και πρόσθεσε ότι, «αυτό σημαίνει ότι ο κυπριακός λαός πληρώνει αυτή την καθυστέρηση».

Παράλληλα, όπως σημείωσε, «έχω υπολογίσει ότι ο κυπριακός λαός θα πληρώσει 76,800 ευρώ περίπου και δίδονται σε ένα άνθρωπο που δεν εργάζεται περιμένοντας επιτέλους να γίνει η δίκη».

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι, «η δίκη καθυστερεί λόγω συστημικού προβλήματος και ο δεύτερος λόγος είναι επειδή ο κ. Γιαννάκη επιλέγει να καθυστερεί σκόπιμα την δίκη για να φτάσει στη συνταξιοδότηση».

Ερωτηθείς για πιο λόγο γίνεται η κατάσταση με την συνταξιοδότηση και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι, «πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να πάει πίσω και να υπάρξουν κυρώσεις σε σχέση με την εργασία του».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ: Τα τρία σημαντικά θέματα που κρατά από τη Γενεύη

ΠτΔ: Τα τρία σημαντικά θέματα που κρατά από τη Γενεύη

Τρία είναι τα πιο σημαντικά που κρατά από την άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη, το διορισμό προσωπικού απεσταλμένου, τον καθορισμό νέας συνάντησης τον Ιούλιο και την κοινή επιστολή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προς τον ΓΓ του ΟΗΕ, δηλώνει στην κυριακάτικη έκδοση του «Φιλελεύθερου» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE