Δίχως τέλος η υπόθεση Γιαννάκη: Πόσα θα τον πληρώσουμε – Γιατί αργεί την δίκη

Δίχως τέλος η υπόθεση Γιαννάκη: Πόσα θα τον πληρώσουμε – Γιατί αργεί την δίκη

Για την υπόθεση που αφορά τον πρώην επίτροπο Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη, τοποθετήθηκε σε παρέμβαση του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «οι πολίτες μέσω της μισθοδοσίας συνεχίζει να καταβάλει ένα ποσό επειδή ο κ. Γιαννάκη βρίσκεται σε διαθεσιμότητα» και πρόσθεσε ότι, «αυτό σημαίνει ότι ο κυπριακός λαός πληρώνει αυτή την καθυστέρηση».

Παράλληλα, όπως σημείωσε, «έχω υπολογίσει ότι ο κυπριακός λαός θα πληρώσει 76,800 ευρώ περίπου και δίδονται σε ένα άνθρωπο που δεν εργάζεται περιμένοντας επιτέλους να γίνει η δίκη».

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι, «η δίκη καθυστερεί λόγω συστημικού προβλήματος και ο δεύτερος λόγος είναι επειδή ο κ. Γιαννάκη επιλέγει να καθυστερεί σκόπιμα την δίκη για να φτάσει στη συνταξιοδότηση».

Ερωτηθείς για πιο λόγο γίνεται η κατάσταση με την συνταξιοδότηση και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι, «πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να πάει πίσω και να υπάρξουν κυρώσεις σε σχέση με την εργασία του».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE