Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπο Χαριλάου, πρόκειται για το τρίτο κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρίτο περιστατικό βακτηριακής μηνιγγίτιδας στην Κύπρο – Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 17χρονος μαθητής
Αναφορικά με το 6μηνο βρέφος, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται μέρα με τη μερα.
Σημειώνεται ότι το πρώτο κρούσμα που καταγράφηκε για φέτος, η 16χρονη, νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική και έλαβε εξιτήριο.
Όπως ανέφερε ο κ. Χαριλάου τα τρία κρούσματα δεν έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους, ενώ ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις