Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε οικία στη Σωτήρα - Από που προκλήθηκε

Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε οικία στη Σωτήρα - Από που προκλήθηκε

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 37 περιστατικά, 20 πυρκαγιές και 17 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή, στις 16:46 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Αμμοχώστου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα οικίας στη Σωτήρα. Η  πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μαγειρικό σκεύος πάνω σε μαγειρική εστία. Δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε με την μετακίνηση του μαγειρικού σκεύους σε ανοιχτό χώρο με είσοδο των μελών της Πυροσβεστικής με χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Η ηλικιωμένη ένοικος της οικίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Αμμοχώστου λόγω εισπνοής καπνού. Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού σε μαγειρική συσκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Video - ΠτΔ: «Αναλαμβάνουμε την Προεδρία σε μια περίοδο προκλήσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε την Πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν τονίζοντας πως η παρουσία της επιβεβαιώνει τη στενή συνεργασία.