Αναβάλλεται η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στον Πάπα Φραγκίσκο

Αναβάλλεται η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στον Πάπα Φραγκίσκο

Με κοινή απόφαση του Βατικανού και της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, αναβλήθηκε η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα, στην Αγία Έδρα και στον Πάπα Φραγκίσκο, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου.

Το βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία, από τις 7 μέχρι τις 10 Απριλίου.

Η αναβολή της συνάντησης με τον ποντίφικα οφείλεται στη σύσταση των γιατρών προς τον Αργεντινό Πάπα, να αναπαυθεί για περίοδο δύο περίπου μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας επέστρεψε στο Βατικανό την περασμένη Κυριακή, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE