Αναβάλλεται η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στον Πάπα Φραγκίσκο

Αναβάλλεται η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου στον Πάπα Φραγκίσκο

Με κοινή απόφαση του Βατικανού και της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, αναβλήθηκε η επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα, στην Αγία Έδρα και στον Πάπα Φραγκίσκο, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου.

Το βασιλικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιταλία, από τις 7 μέχρι τις 10 Απριλίου.

Η αναβολή της συνάντησης με τον ποντίφικα οφείλεται στη σύσταση των γιατρών προς τον Αργεντινό Πάπα, να αναπαυθεί για περίοδο δύο περίπου μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας επέστρεψε στο Βατικανό την περασμένη Κυριακή, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE