Παραδέχτηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές ΑΠΟΕΛ στο ΤΚΑ και άλλα ταμεία - Μεγάλο το συνολικό ποσό

Παραδέχτηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές ΑΠΟΕΛ στο ΤΚΑ και άλλα ταμεία - Μεγάλο το συνολικό ποσό

Με παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν απάντησαν την Τετάρτη οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για τις οφειλές του Σωματείου ΑΠΟΕΛ προς το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και άλλα ταμεία, συνολικού ύψους €2,3 εκ.

Ενώπιον του Δικαστηρίου εμφανίστηκαν οκτώ από του έντεκα κατηγορούμενους, που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενοχή, με το Δικαστήριο να ορίζει νέα ημερομηνίας ακρόασης, στις 2 Ιουλίου του 2025, στις 09:00.

Η υπόθεση αφορά μη καταβολή ασφαλιστικών προς πέντε ταμεία και συγκεκριμένα μη καταβολή εισφορών στο Ταμείο Αδειών, στο Ταμείο Πλεονάζοντος Προσωπικού, στο Ταμείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής, στο Γενικό Σύστημα Υγείας, καθώς και στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το ποδοσφαιρικό σωματείο φέρεται να εισέπραττε τις αποκοπές για τις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα υπόλοιπα ταμεία από τους εργαζομένους, χωρίς να τα αποδίδει.

Οι επίδικες οφειλές αφορούν την περίοδο 2020-2022.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE