Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Ενώπιον του Δικαστηρίου εμφανίστηκαν οκτώ από του έντεκα κατηγορούμενους, που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενοχή, με το Δικαστήριο να ορίζει νέα ημερομηνίας ακρόασης, στις 2 Ιουλίου του 2025, στις 09:00.
Η υπόθεση αφορά μη καταβολή ασφαλιστικών προς πέντε ταμεία και συγκεκριμένα μη καταβολή εισφορών στο Ταμείο Αδειών, στο Ταμείο Πλεονάζοντος Προσωπικού, στο Ταμείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Κοινωνικής Συνοχής, στο Γενικό Σύστημα Υγείας, καθώς και στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Το ποδοσφαιρικό σωματείο φέρεται να εισέπραττε τις αποκοπές για τις κοινωνικές ασφαλίσεις και τα υπόλοιπα ταμεία από τους εργαζομένους, χωρίς να τα αποδίδει.
Οι επίδικες οφειλές αφορούν την περίοδο 2020-2022.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




