VIDEO: Τραγικός θάνατος για 45χρονο σε βάπτιση σε λίμνη στη Γουατεμάλα

VIDEO: Τραγικός θάνατος για 45χρονο σε βάπτιση σε λίμνη στη Γουατεμάλα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε τελετή βάπτισης σε λίμνη στη Γουατεμάλα για έναν 45χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Στο βίντεο από την τελετή που έγινε στη λίμνη Ατιτλάν στη νοτιοδυτική Γουατεμάλα φαίνεται ο Μιγκέλ Σουτ να κρατάει έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να βαπτιστεί.

Κάποια στιγμή ο άνδρας που βαφτίστηκε έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα ο 45χρονος που τον κρατούσε να βρεθεί κάτω από το νερό.

 

 

«Ωχ, πνίγηκε, ωχ πνίγηκε, δεν είναι πουθενά» ακούγονται να φωνάζουν αυτόπτες μάρτυρες για τον 45χρονο.

Κάποια στιγμή ο 45χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και του έγινε ΚΑΡΠΑ αφού τον τράβηξαν στην παραλία.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις πρώτες βοήθειες που του δώσαμε» δήλωσε ένας από τους παριστάμενους πιστούς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE