Υπό κράτηση ο 19χρονος: Έκλεψε το όχημα από την Λεμεσό και τις πινακίδες από την Λευκωσία - Όσα κατέθεσε

Υπό κράτηση ο 19χρονος: Έκλεψε το όχημα από την Λεμεσό και τις πινακίδες από την Λευκωσία - Όσα κατέθεσε

Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας ανέκοψαν σήμερα το πρωί για έλεγχο όχημα, του οποίου ο οδηγός διαπιστώθηκε να είχε προβεί σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες εγγραφής του δεν αντιστοιχούσαν με τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, ενώ ο οδηγός ήταν άντρας ηλικίας 19 ετών.

Επιπλέον, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο συλληφθέντας μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό, όπου, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ότι την ίδια ημέρα έκλεψε το όχημα από τη Λεμεσό και τις πινακίδες εγγραφής από τη Λευκωσία.

Ο 19χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE