Αναβάλλεται η επίσκεψη του Τζον Κέρι στην Κύπρο λόγω εξελίξεων στη Συρία

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Τζον Κέρι  στην Κύπρο λόγω εξελίξεων στη Συρία

Αναβάλλεται, λόγω των εξελίξεων στη Συρία, η προγραμματισθείσα για τις 14-15 Νοεμβρίου επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι στην Κύπρο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η κυπριακή κυβέρνηση έχει ενημερωθεί επίσημα για την αναβολή αυτή από την αμερικανική Κυβέρνηση.

Πρόσθεσε πως “είμαστε σε επαφή με την αμερικανική Κυβέρνηση για να καθοριστεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της επίσκεψης το συντομότερο δυνατό”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE