Τροχαίο στη Λάρνακα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης - Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Τροχαίο στη Λάρνακα: Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης - Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ

Σοβαρός τραυματισμός 38χρονης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Σπύρο Χρυσοστόμου, γύρω στις 04.45 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγειτο από 37χρονο με συνοδηγό 38χρονη, εισερχόμενο στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα από τον κυκλικό κόμβο λιμανιού απώλεσε τον έλεγχο του προς τα δεξιά, βγήκε στο πεζοδρόμιο, απέκοψε δέντρο και ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Τα δυο άτομα απεγκλωβίστηκαν από τα μέλη της Πυροσβεστικής, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι «η συνοδηγός φέρει σοβαρά τραύματα (ρήξη σπλήνας κ.α.). Έχει χειρουργηθεί και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Λευκωσίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE