Τροχαίο στη Λακατάμια: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Αποπαγιδεύτηκαν δύο άτομα

Τροχαίο στη Λακατάμια: Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Αποπαγιδεύτηκαν δύο άτομα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 51 περιστατικά, 32 πυρκαγιές και 19 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 23:19 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με ομάδα και όχημα διάσωσης για τροχαία σύγκρουση στην διασταύρωση της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Μελίνας Μερκούρη στην Λακατάμια.

Ένα όχημα παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ  ανατράπει.

Δύο άτομα αποπαγιδεύθηκαν με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων για περίθαλψη και μεταφορά τους στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE