Έκτακτο: Χαμός στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία λόγω τροχαίου

Έκτακτο: Χαμός στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία λόγω τροχαίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο, προς Λευκωσία. Η αστυνομία ενημερώνει το κοινό να χρησιμοποιεί τον παλαιό δρόμο μέχρι νεωτέρας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται «λόγω τροχαίου δυστυχήματος, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, ο δρόμος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας, από την έξοδο Πέρα Χωρίου.

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.