Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές ανά το παγκύπριο - Τι συνέβη

Χωρίς ρεύμα έμειναν αρκετές περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στον σταθμό της ΑΗΚ στο Βασιλικό.

Όπως ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, η διακοπή ηλεκτρισμού ήταν ολιγόλεπτη (περίπου 15 λεπτά) και η ηλεκτροδότηση επανήλθε σε όλες τις επηρεαζόμενες περιοχές,  αφού λειτούργησαν οι εφεδρικές μονάδες στον σταθμό Βασιλικού.

Ανακοίνωση ΔΣΜΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς, η βλάβη είχε ως αποτέλεσμα την αποφόρτωση των Μονάδων Παραγωγής ΕΣΚ50, ΕΣΚ51 στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού φορτισμένη στα 90 MW, με επακόλουθο την απόρριψη καταναλωτικού φορτίου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο οδικός χάρτης μέχρι την επόμενη Γενεύη - Οι προθέσεις του Ερσίν Τατάρ

Κυπριακό: Ο οδικός χάρτης μέχρι την επόμενη Γενεύη - Οι προθέσεις του Ερσίν Τατάρ

Όλα όσα συμφωνήθηκαν κατά την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αρχίσουν να υλοποιούνται, παρά τις όποιες επιδιώξεις του Ερσίν Τατάρ για κυριαρχική ισότητα και λύση δύο κρατών.