Ελεύθερη η Γεωργία Μπίκα η οποία συνελήφθη μετά από τροχαίο, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Ελεύθερη η Γεωργία Μπίκα η οποία συνελήφθη μετά από τροχαίο, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί η Γεωργία Μπίκα που συνελήφθη καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Κυριακής και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Η 27χρονη κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες και αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:39, επί της Δελφών. Η 27χρονη που οδηγούσε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε πρώτα με δίκυκλη μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε ότι η Γεωργία Μπικα οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη μέτρηση βρέθηκε ποσοστό 1,16/lt εκπνεόμενου αέρα, μετρηθείσα με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, και κατά τη δεύτερη μέτρηση ποσοστό 0,70 mg/lt εκπνεόμενου αέρα.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης της Γεωργίας Μπίκας, Δημήτρης Ραπτόπουλος, η εντολέας του αναγνωρίζει το λάθος της και δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. «Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές. Ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και θα αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές στην μοτοσικλέτα και στο αυτοκίνητο που ενεπλάκησαν στο τροχαίο», τόνισε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο οδικός χάρτης μέχρι την επόμενη Γενεύη - Οι προθέσεις του Ερσίν Τατάρ

Κυπριακό: Ο οδικός χάρτης μέχρι την επόμενη Γενεύη - Οι προθέσεις του Ερσίν Τατάρ

Όλα όσα συμφωνήθηκαν κατά την άτυπη πενταμερή στη Γενεύη, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αρχίσουν να υλοποιούνται, παρά τις όποιες επιδιώξεις του Ερσίν Τατάρ για κυριαρχική ισότητα και λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE