Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στο Παραλίμνι, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε διαμέρισμα την Πέμπτη (27/11).

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι» ο Πρόεδρος της ΣΕΓΙΔΕΠ Παραλιμνίου, Γιώργος Τάκκας, έπιασαν επ’ αυτοφώρω πωλητές να μεταφέρουν εισαγόμενα φθαρτά σε κυπριακά κιβώτια και να τοποθετούν τις αντίστοιχες σημάνσεις.
Όπως ανέφερε ο κ. Τάκκας πρόκειται για παράνομη πρακτική την όποια ήδη κατήγγειλαν στα αρμόδια Υπουργεία Εμπορίου και Γεωργίας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό η ΣΕΓΙΔΕΠ σκοπεύει να προχωρήσει με νομικά μέτρα και να στείλει επιστολή στον αρμόδιο ευρωπαίο επίτροπο.
Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της ΣΕΓΙΔΕΠ Παραλιμνίου τα διάφορα φθαρτά έρχονται στο νησί από Αίγυπτο και Τουρκία και μέσω κατεχομένων φθάνουν στις ελεύθερες περιοχές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




