ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

ΚΟΚ & ΔΑΖ: Δεν συμφωνεί με πρακτικές ταλαιπωρίας του κοινού από κυνηγούς

Δεν συμφωνεί με πρακτικές που οδηγούν σε ταλαιπωρία το κοινωνικό σύνολο, αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διαχείρισης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ & ΔΑΖ) διευκρινίζοντας ότι τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας δεν διοργανώθηκε από την ίδια.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, λόγω της "σύγχυσης στην οποία βρίσκεται μερίδα του κοινωνικού συνόλου", τόσο η χθεσινή διαδήλωση όσο και η διαδήλωση της προηγούμενης βδομάδας, "δεν διοργανώνεται από την ΚΟΚ & ΔΑΖ, αλλά από πολιτικό κόμμα το οποίο φέρει στην ονομασία του την λέξη «κυνηγός»".

Επαναλαμβάνει ότι η Ομοσπονδία, η οποία "αποτελεί και τον εκ του Νόμου αναγνωρισμένο εκπρόσωπο των κυνηγών, παρά το ότι σέβεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, εν τούτοις δεν συμφωνεί με πρακτικές οι οποίες ταλαιπωρούν ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον όταν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς ευοδώνουν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, τα οποία απορρέουν από την πλειοψηφία των κυνηγών".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE