Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (23/03), εργάτης από τη Συρία, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί αφού φαίνεται πώς τραυματίστηκε.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE