Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Ρίχνει «πυρά» ο Τορναρίτης για τη διαμαρτυρία Κυνηγών – «Κλείνουν τον αυτο/δρομο και στήνουν σούβλες…ανησυχητική η απουσία της Αστυνομίας»

Έντονη η ενόχληση του Τορναρίτη για τη διαμαρτυρία Κυνηγών και τις αποκοπές τμημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα x, «όταν Κυριακή μεσημέρι κάποιοι «Κυνηγοί» κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να στήσουν σούβλες και τραπέζια, δεν κάνουν «παράδοση» — στερούν το δικαίωμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να απολαύσουν μια οικογενειακή εκδρομή».

«Ακόμα πιο ανησυχητική, όμως, είναι η απουσία της Αστυνομίας, που όφειλε να διασφαλίζει τη νομιμότητα και την ελεύθερη κυκλοφορία όλων. Το ζήτημα θα τεθεί άμεσα στην Επιτροπή Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Βουλής. Η ανοχή απέναντι στην αυθαιρεσία δεν μπορεί να συνεχίσει», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.