Υποδύθηκε τον γιατρό και έπεισε ηλικιωμένη ότι ο εγγονός της κινδυνεύει με ακρωτηριασμό - Απέσπασε χιλιάδες ευρώ

Υποδύθηκε τον γιατρό και έπεισε ηλικιωμένη ότι ο εγγονός της κινδυνεύει με ακρωτηριασμό - Απέσπασε χιλιάδες ευρώ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, μετά από καταγγελία γυναίκας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 19 Μαρτίου 2025, η παραπονούμενη δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άντρα, ο οποίος μιλούσε ελληνικά και της συστήθηκε ως ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο άγνωστος την έπεισε, ότι ο εγγονός της είχε εμπλακεί σε σοβαρό ατύχημα και κινδύνευε να υποστεί ακρωτηριασμό, εκτός εάν καταβαλλόταν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για τη μεταφορά μοσχεύματος από το εξωτερικό.

Η παραπονούμενη, πεπεισμένη από τα λεγόμενα του αγνώστου, μετέβη σε προκαθορισμένο σημείο στη Λεμεσό, όπου συναντήθηκε με άγνωστο άντρα, στον οποίοι παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ σε μετρητά, καθώς επίσης  και διάφορα κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 10.000 ευρώ περίπου.

Ακολούθως, ο άγνωστος αποχώρησε από την περιοχή προς άγνωστη κατεύθυνση. Αργότερα, η γυναίκα επικοινώνησε με συγγενικά της πρόσωπα και διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα απάτης

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης Λεμεσού, εντόπισαν και συνέλαβαν σήμερα το απόγευμα, βάσει δικαστικού εντάλματος, 60χρονο άντρα.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε ποσότητα χρυσαφικών, που πιστεύεται, ότι πρόκειται για την κλοπιμαία περιουσία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE