Διακινούσε πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο γυναικών έναντι αμοιβής – Συνελήφθη 34χρονος στη Μύκονο

Διακινούσε πορνογραφικές φωτογραφίες και βίντεο γυναικών έναντι αμοιβής – Συνελήφθη 34χρονος στη Μύκονο

Συνελήφθη από την υποδιεύθυνση αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ο οποίος συνέλεγε, κατείχε και διακινούσε πορνογραφικό υλικό έναντι αμοιβής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκδικητική πορνογραφία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 34χρονος την τελευταία πενταετία συνέλεγε συστηματικά σε κινητές τηλεφωνικές συσκευές, φωτογραφίες και βίντεο γυναικών κυρίως γυμνού περιεχόμενου ή περιεχόμενου που αφορούν σε γενετήσιες πράξεις, και χρησιμοποιώντας εικονικό γυναικείο προφίλ προέβαινε σε διακίνηση του πορνογραφικού υλικού με άνδρες χρήστες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, έναντι αμοιβής.

Εκτιμάται ότι, ο δράστης αποκόμισε από την παράνομη δραστηριότητα του, πάνω από 50.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, σημαντικό μέρος των χρηματικών ανταλλαγμάτων κατέληγαν στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω τρίτου ατόμου, με το οποίο συναλλασσόταν και είχε πείσει να τον διευκολύνει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα στα οποία κατά την επιτόπια έρευνα εντοπίσθηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφικού υλικού, προπληρωμένων καρτών ποικίλων χρηματικών αξίων και στιγμιότυπα καταγραφής συνομιλιών συναλλαγών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, ενώ τα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα θα αποσταλούν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών προς εξέταση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE