Εύβοια: 16χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμούς από συμμαθήτριά της

Εύβοια: 16χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμούς από συμμαθήτριά της

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στην Εύβοια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μαθήτριας της Γ΄ Γυμνασίου από τη Νέα Αρτάκη, μία 16χρονη συμμαθήτρια της, την γρονθοκόπησε δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες, σύμφωνα με το evima.gr.

Τις δύο επιθέσεις, σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης μαθήτριας, κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα συμμαθητές τους.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Υπενθυμίζεται πως 16χρονος από την Κύμη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από δύο συνομήλικους του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE