Θλίψη: «Έφυγε» ο Ανδρέας Γεωργίου Τσόκκου - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη: «Έφυγε» ο Ανδρέας Γεωργίου Τσόκκου - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία μόλις 48 ετών ο Ανδρέας Γεωργίου Τσόκκου.

Τν είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η σελίδα Πατρίκι Αμμοχώστου στην οποία αναφέρονται οι λεπτομέριες για την κηδεία του άτυχου Ανδρέα.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι αύριο Σάββατο στις 14:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης στο Κιβισίλι.

Παράκληση όπως εισφορές να γίνονται για την οικογένεια.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE