Πένθος στη Λάρνακα: Έφυγε από την ζωή η «κυρία με τα παπαγαλάκια» - Δείτε φωτογραφίες

Πένθος στη Λάρνακα: Έφυγε από την ζωή η «κυρία με τα παπαγαλάκια» - Δείτε φωτογραφίες

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της κυρίας Αγγέλας από τη Λάρνακα, η οποία ήταν γνωστή ως «η κυριά με τα παπαγαλάκια».

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μάριος Κουκουμά.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Η κα. Αγγέλα έφυγε προ ολίγου!!

Αγάπησεν τους ούλους, και δύο φορές τα ζώα που τα κρατούσε και την κρατούσαν συντροφία.

Μια ζωή γεμάτη κακουχίες και δυσκολίες. Ξεκουράστηκε.

Τον μεγάλο της φόβο να μην πεθάνει μόνη της, τον κέρδισε! Εφυγε με κόσμο και φίλους που την αγάπησαν και θα την θυμούνται.

Ένας άνθρωπος που δεν έβλαψε ποτέ κανένα και έζησε μια ζωή στο περιθώριο και στις γκρίζες κοινωνικές ζώνες!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λάρνακας ο οποίος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας καθώς και τις υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας οι οποίες χάρισαν τα τελευταία χρόνια της κα. Αγγέλας ξανά τα χαμόγελα, την ηρεμία και ανθρώπους να την αγαπήσουν και να αγαπηθούν από την ίδια!

Οι παπαγάλοι πετούν ελεύθεροι το ίδιο και η κα. Αγγέλα από σήμερα!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE