Στο κελί 32χρονος - Λήστεψε και επιτέθηκε σε διανομέα φαγητού στη Λευκωσία

Στο κελί 32χρονος - Λήστεψε και επιτέθηκε σε διανομέα φαγητού στη Λευκωσία

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή, 21 Μαρτίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, χθες γύρω στη μια τα ξημερώματα, 54χρονος έλαβε τηλεφώνημα από υπεύθυνο ταχυφαγείου στη Λευκωσία, για να παραλάβει και να παραδώσει παραγγελία φαγητού, ενώ τον ενημέρωσαν ότι ο πελάτης θα είχε μόνο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Ο 54χρονος αφού παρέδωσε την παραγγελία στον υποτιθέμενο πελάτη, αυτός άρπαξε από τον παραπονούμενο ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που θα του έδινε ως ρέστα, τον κτύπησε με γροθιά στον ώμο και τράπηκε σε φυγή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα. Επίσης, εναντίον του διερευνώνται ακόμα δύο υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκαν στις 13 και 16 Μαρτίου, 2025, στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE