Προσοχή: Επιτήδειοι υποδύονται τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στα social media – Στέλνουν μηνύματα με στόχο την απόσπαση χρημάτων

Προσοχή: Επιτήδειοι υποδύονται τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στα social media – Στέλνουν μηνύματα με στόχο την απόσπαση χρημάτων

Ψεύτικο προφίλ κυκλοφορεί στο Facebook που φέρει το όνομα στα αγγλικά και παλιά φωτογραφία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Στόχος των επιτήδειων να εξαπατήσουν πολίτες και να τους αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει καταγγελίες από πολίτες για αποστολή μηνυμάτων τα οποία κάνουν αναφορά σε υποτιθέμενες «χορηγίες» και ζητούν να τους σταλούν αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Σε επικοινωνία μας με τον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μας λέχθηκε ότι καταβάλλεται προσπάθεια για διαγραφή του λογαριασμού. Μάλιστα, φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει κάτι τέτοιο, χρησιμοποιώντας τα ονόματα και άλλων πολιτικών. Εξετάζεται παράλληλα και το κομμάτι της απόσπασης χρημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE