«Πάει» για ανθρωποκτονία ο 48χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του Στέφανου

«Πάει» για ανθρωποκτονία ο 48χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του Στέφανου

Με οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας προχώρα πλέον η υπόθεση του 48χρονου Ιωάννη Κυριακίδη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε τον θάνατο του Στέφανου Γεωργίου από το Κολόσσι.

 Συμφώνα με τα όσα μας ανάφεραν από την Αστυνομία, οι ανακριτές της υπόθεσης πήραν οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία για διερεύνηση του ενδεχόμενου στοιχειοθέτησης υπόθεσης ανθρωποκτονίας, σε σύνδεσμο φυσικά και με τα υπόλοιπα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 48χρονος.

 Μάλιστα, την Παρασκευή (06/11) το Επαρχιακό Δικαστήριο θα συνεδριάσει το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εισήχθη μετά το θανατηφόρο ο 48χρονος.

Εκεί το Δικαστήριο θα απαντήσει στο αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της προσωποκράτησης του Κυριακίδη.

Διαβάστε ακόμη: 

Κ.Κληρίδης: Να ερευνηθεί ενδεχόμενη ανθρωποκτονία στο θανατηφόρο Λεμεσού

Θανατηφόρο Λεμεσού: Δυο μέρες προσωποκράτηση στον 48χρονο - Επιτέθηκε σε αστυνομικό και χτύπησε φρουρό ασφαλείας μετά το τροχαίο!

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Εθισμένος» στην ταχύτητα ο 48χρονος - Με 14 καταδίκες παραβίασης ορίου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE