Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Αρχές Μαΐου η εξαγγελία Πολιτικής Κίνησης

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Αρχές Μαΐου η εξαγγελία Πολιτικής Κίνησης

Τη δημιουργία Πολιτικής Κίνησης αναμένεται να εξαγγείλει ο  Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «T», ο τέως Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, αναμένεται να εισέλθει στην πολιτική αρένα και επίσημα, τον ερχόμενο Μάιο.

Η απόφαση του κ. Μιχαηλίδη, λήφθηκε ύστερα από αρκετή σκέψη τόσο από τον ίδιο, όσο και από στενούς του συνεργάτες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η δημιουργία Πολιτικής Κίνησης, θα είναι το πρώτο βήμα για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, ενώ για την απόφαση, έχουν ληφθεί υπόψη τόσο οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν τον τέως Γενικό Ελεγκτή, να έχει από τη μια, σημαντικό προβάδισμα απέναντι σε άλλα πολιτικά πρόσωπα και από την άλλη, υψηλά ποσοστά αποδοχής ανάμεσα στην κοινωνία.

Πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται κοντά στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, πιστεύουν πως η απήχηση που έχει ο τέως Γενικός Ελεγκτής ανάμεσα στην κοινωνία, θα πρέπει, να αξιοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή, με το επόμενο βήμα, να γίνεται στις βουλευτικές εκλογές, όπου ο ίδιος, θα μετρήσει τις δυνάμεις του πλέον, μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2028.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE