Άνοιξαν για όλα τα οχήματα οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος

Άνοιξαν για όλα τα οχήματα οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι γύρω στις 9.45 το πρωί της Παρασκευής οι δρόμοι στις περιοχές του Τροόδους, ωστόσο, λόγω παγετού σε σημεία των δρόμων, ειδικότερα στις περιοχές από Πλάτρες προς Τρόοδος, οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Στο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.