Άνοιξαν για όλα τα οχήματα οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος

Άνοιξαν για όλα τα οχήματα οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι γύρω στις 9.45 το πρωί της Παρασκευής οι δρόμοι στις περιοχές του Τροόδους, ωστόσο, λόγω παγετού σε σημεία των δρόμων, ειδικότερα στις περιοχές από Πλάτρες προς Τρόοδος, οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Στο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE